ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

درای وال یا دیوار خشک چیست؟ اجرای درای وال فایبر سمنت برد و کناف

درای وال چیست ؟ لغت انگلیسی درای وال اصطلاحی است که در ایران معادل دیوار خشک که انواع مختلفی دارد به کار می رود. ( درای وال کناف ، درای وال فایبر سمنت برد و … ) در روش اجرای درای وال که از پنل های گچی یا سیمانی استفاده می کنند اتصالات را به روش خشک(بدون ملات) و با پیچ و مهره بر روی زیرسازی نصب می کنند. از آن جایی که دراین ساخت و ساز از هیچ گونه اتصالات تر (ملاتی)استفاده نشده کلمه ی درای به معنای خشک و به آن نسبت می دهند.

نیل سازه بهترین انتخاب برای اجرای نمای فایبر سمنت برد همچنین اجرای نمای سرامیک خشک، اجرای نمای سرامیک پرسلانی در بهترین کیفیت برای شما عزیزان می‌باشد.

اجرای داری وال فایبرسمنت و کناف با تیم نیل سازه

نیل سازه با دارا بودن تخصص ویژه در این زمینه و تجهیزات لازمه دانش و تجربه کافی را طی سالیان گذشته در بخش های مختلف تولید و محاسبات سازه ای و طراحی و اجرای درای وال به دست آورده است.

درای وال چیست

کاربرد درای وال

  • پوشش دیوار های داخلی
  • پوشش دیوار های خارجی
  • دیوار های جداکننده
  • پوشش سقف دکوراتیو

برای خرید فایبر سمنت برد و همچنین خرید فایبر سمنت برد طرح چوب در بهترین قیمت و کیفیت، نیل سازه بهترین گزینه می‌باشد.

مزایای درای وال

هزینه ی اجرای درای وال از اجرای دیوار با دیگر مصالح بیشتر است اما مزایای درای وال به نسبت دیگر دیوار ها بیشتر است که در ادامه به آن میپردازیم :

  1. سرعت اجرا بالا
  2. عایق صوتی
  3. عایق حرارتی
  4. دسترسی آسان به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی
  5. کاهش دورریز و نخاله
  6. صرفه جویی در مصالح
  7. کاهش بار مرده ی ساختمان و کاهش خطرات ناشی از آوار زلزله
  8. کیفیت بیشتر و بهتر درای وال نسبت به دیوارها با مصالح تر
  9. زمان رنگ آمیزی و خشک شدن سطح دیوار درای وال کمتر است
بیشتر بخوانید
نمای فایبر سمنت برد بهترین گزینه برای ویلاهای ساحلی

نحوه زیرسازی درای وال

زیر سازی درای وال با پروفیل های گالوانیزه به شکل ناودانی با ضخامت ۶ میلی متر که به صورت افقی و عمودی اجرا می شود که نوع این پروفیل ها که در کف و سقف و به صورت عمودی  اجرا می شود متفاوت هستند.

پروفیل های گالوانیزه به شکل ناودانی با ضخامت ۶ میلی متر

این پروفیل های گالوانیزه شامل استاد و رانر است که از پروفیل رانر در راستای کف و سقف و از پروفیل های استاد در راستای دیوار ها (عمودی )در فواصل ۴۰ الی ۶۰ سانتی متربا پیچ و پرچ نصب می شود البته فاصله استاد ها متغییر است و به نوع کاربرد دیوارها بستگی دارد. رانر ها  را با استفاده از تفنگ مخصوص که میخ های فولادی را به سقف و کف شلیک میکند نصب می کنند.

نحوه نصب و اجرای درای وال یا دیوار خشک

بعد از اجرای زیرسازی نوبت به نصب پنل ها می رسد که از متریال های متنوع برای اجرای دیوار می توان استفاده کرد اتصال این پنل ها که عموما از جنس الیاف سیمانی یا صفحات گچی هستند با پیچ ها که جز اتصالات خشک به حساب می آید انجام می شود سپس با بتونه و نوار های مخصوص درزهای بین پنل ها پوشیده شده تا سطحی یک دست نمایان شود.

درای وال چیست

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Instagram