فهرست مطالب
Toggleبا توسعه علم و فن آوری مواد در مهندسی عمران، مواد بتنی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار مصالح ساختمانی در سراسر جهان است. مهمترین مزیت بتن، قدرت فشرده سازی آن است. با این حال، نقص های بسیاری برای مواد بتنی وجود دارد، از قبیل عملکرد ضدمیکردگی پایین، استحکام کششی کم و غیره. به منظور غلبه بر نقص مواد بتنی، بسیاری از محققان تحقیقات زیادی برای بهبود خواص بتن، به ویژه سختی بتن انجام داده اند. ثابت شده است که استفاده از الیاف می تواند خواص مکانیکی و دوام بتن را بهبود بخشد. فایبرسمنت برد یکی از این مصالح نوین است.
نیل سازه به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فایبر سمنت برد در ایران، در زمینه فروش، طراحی و اجرای نمای فایبر سمنت برد فعالیت میکند. برای اطلاع از قیمت و خرید فایبر سمنت برد می توانید با کارشناسان و مشاورین نیل سازه در ارتباط باشید.
تفاوت مصالح سنتی با فایبر سمنت برد
فایبر سمنت برد نسل جدیدی از مصالح ساختمانی
فایبر سمنت برد نسل جدیدی از مصالح ساختمانی متشکل از سیمان، الیاف طبیعی یا مصنوعی به استثنای آزبست و در بعضی موارد سیلیس، آهک و دیگر افزودنیها برای افزایش مقاومتهای مکانیکی و شیمیایی است.این محصول بهصورت ورقهای، نواری و تایلی تولید و کاربردهای بسیار متنوع در صنعت ساختمان دارد.شاید یکی از مهمترین دلایل توسعه استفاده ازاین محصول قیمت فایبر سمنت برد می باشد که بسیار مناسب آن مخصوصاً در کاربرد در نمای ساختمان در مقایسه با سایر مصالح باشد.
مزیت استفاده از نمای فایبر سمنت برد
مصالح نوین ساختمان سازی در سالهای اخیر با توجه به گسترش صنعت ساخت و ساز و توسعه فرهنگ شهر نشینی رواج زیادی یافته است. با توجه به اهمیت عواملی همچون کاهش هزینه های تمام شده، کاهش نیروی انسانی درگیر در پروژه، سرعت در اجرای پروژه و در نتیجه اتمام زود هنگام پروژه و کاهش هزینه ها موجب جایگزینی و استفاده از انواع مصالح نوین ساختمان سازی شده است. استفاده از انواع مصالح نوین ساختمان سازی که دارای دوام و استحکام بیشتر، مقاومت در برابر فشارهای وارده و نیروهای طبیعی و ماندگاری و طول عمر بیشتر نسبت به مصالح ساختمانی سنتی باشند مورد استقبال گسترده پیمانکاران و افراد فعال درصنعت ساختمان گردیده است.
ساخت و ساز خشک
امروزه جهت معرفی سازه های جدید به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی و سنگی رایج، اقداماتی صورت گرفته و هدف اصلی آن نیز استفاده از تکنولوژی و انتخاب سازه ای مناسب ، مستحکم و متکی بر مصالح روز دنیا جهت رسیدن به کیفیت مطلوب و صرفه جویی در وقت و هزینه میباشد.
یکی از راهکارهای رفع مشکلات ساختمان سازی، کنار گذاشتن ساخت و ساز سنتی یا “پوشش تر” میباشد و شامل دیوارهای نما و داخلی اکثر ساختمان هایی میشود که از مصالح سنگین (بلوک، آجر، سنگ،چوب …) با زیرسازی ملات ساخته شده اند. این مصالح معایب و عوارض بسیاری از جمله: 1- بالا برد وزن بسیار زیاد بنا 2- کند بودن عملیات ساخت 3- ضایعات زیاد و پرت مصالح 4- ایجاد آلودگی و گرد و خاک در هنگام ساخت و تخریب 5- عدم کنترل کیفیت مصالح متصل کننده (ملات) در زمان ساخت 6- اتصال ضعیف و احتمال ریزش هنگام زلزله و افزایش خسارات مالی و جانی،7- ایجاد خستگی زود هنگام و پایین آمدن کیفیت کار را به همراه دارد.
پانل های سیمانی الیافدار از ترکیب سیمان، آب، مواد معدنی، الیاف سلولزی و سیلیس و توسط ماشین هات چک و دستگاه اتوکلاو فرآوری و ساخته می شوند.
مزایای مصالح نوین ساختمان
- سهولت در اجرا و نصب فایبر سمنت برد
- سرعت بالای اجرای مصالح نوین ساختمان سازی از جمله فایبر سمنت برد
- مقاومت در برابر عواملی همچون رطوبت، آتش سوزی، اشعه ماوراء بنفش، حشرات و موریانه
- اجرای ساخت و ساز خشک بدون نیاز به استفاده از مصالح
- سهولت در اجرا و امکان تعبیه تاسیسات، شبکه برق، لوله های آب، هواکش و سایر موارد در سقف کاذب فایبر سمنت برد
- مصالح نوین ساختمان سازی از جمله فایبر سمنت برد دارای وزن بسیار سبک بوده و موجب کاهش وزن کلی سازه می گردند.
- دارای نمای زیبا و پوشش فوق العاده جهت نمای ساختمان
- مقاومت عالی در برابر نیروهای فشاری و کششی ناشی از تغییرات دمایی و ترک خوردگی
- صفحات سیمانی الیاف دار دارای سطح صیقلی و صاف بوده لذا امکان نصب کاغذ دیواری، رنگ آمیزی و روکش کاری سطح بدون نازک کاری آن وجود دارد.
- اکثر مصالح نوین ساختمان سازی مانند فایبر سمنت برد دوستدار محیط زیست بوده و فاقد مواد شیمیایی مضر برای سلامتی هستند.
- قابلیت اجرا در نمای ساختمانهای بلند مرتبه، برجها و انواع سازه های بتنی و فلزی
- قابلیت رنگ پذیری در فایبر سمنت برد و امکان همگونی با دکوراسیون
- مصالح نوین ساختمان سازی بدلیل سهولت در اجرا و سرعت بالای کار نیاز به حداقل نیروی انسانی مورد نیاز دارد.
- مشکلات کنونی ساخت و ساز با مصالح سنتی
- کندی پیشرفت اجرایی پروژهها به دلیل روش های ساخت و ساز سنتی
- کیفیت پائین ساختمانها به دلیل گرانی هزینه نظارت
- اقتصادی نبودن پروژهها به دلیل طول عمر پائین ساختمانها
- گرانی مسکن و ساختمان به دلیل ناتوانی سیستم عرضه روش سنتی در برابر افزایش روز افزون تقاضای ساختمان